Publicerad den

Jag är en skapare av mitt liv

Jag är klar med att leva efter andras förväntningar, liv som inte stämmer överens med min inre sanning. Redo att släppa alla föreställningar att jag är inte tillräcklig. Jag har visioner och jag har drömmar. Jag kanske inte vet vad mitt syfte är men jag kommer att vara sann mot mig själv och tillåta uttrymme som krävs för att upptäcka det.

Jolanta smyckedesigner - mineralsmycken
Jolanta smyckedesigner – mineralsmycken

Jag sätter gränser, väljer relationer där jag kan vara mig själv och växa, söker inte bekräftelse eller någon som ska komplettera mig, förminska inte mig själv, avlägsna från personer som tar min energi, ansvar att söka till miljö som passar mina behov, sluta skydda vänner, syskon och föräldrar emotionellt, tillåter inte att tryggas utan tar min tid att reflektera och tar aktiva beslut. Som en del av självläkande resa kommer min sätt att kommunicera att förändras – stå upp för mig själv och säga ifrån med kärlek.

Jag är en skapare, jag är en skapare, jag är en skapare.